vrijdag 17 februari 2012

druk

Eindelijk even zitten. Vandaag echt een dag die te kort was. Soms wil ik zo vreselijk graag meer uren in een dag hebben, een potje tijd dat ik kan openmaken. Ik wilde van alles.. schilderen, freubelen, soppen, koken, lieve mama zijn, gezellige vrouw van zijn, boodschappen doen ...het was echt een "ik heb geen rust in me dag". Het meeste is me gelukt. Zelfs voor het freubelen vond ik nog wat tijd. Zag het van de week op een site....ik pieker me suf waar ik het nou had gezien. De oplossing voor mijn mobiel als die ligt op te laden. Geen snoer meer die loshangt waar Linus en Lobke aan kunnen trekken om vervolgens met mijn mobiel er van door te gaan. Waar je dan pas weer achterkomt als je een sms krijgt omdat je 112 hebt gebeld.....
Was wel even tobben omdat de shampoo fles niet zo groot is. En werd toch ook wel wat zenuwachtig van de twee kleintjes die op mijn vingers zaten te kijken waardoor ik niet zo recht kon snijden. Maar ik ben blij...mijn opladende mobieltje is nu peuterhandjes vriendelijk opgeruimd!



Alleen koken werd het dus niet vandaag..of valt een zak patat frituren en 6 hamburgers bakken ook onder koken?  Het was in ieder geval wel een keer lekker.


Fijne vrijdag avond iedereen, het weekend is begonnen!!
Liefs Willie

1 opmerking: