zondag 5 februari 2012

vroege gast

Gisteren had ik met Lobke buiten wat brood gestrooid voor de vogeltjes. Volgens Lobke had iedereen dat al gedaan want er kwam geen vogeltje opdagen dus hun buikjes waren al vol. Vanmorgen was het al vroeg dag. Jammer dat Linus nooit zo'n zin heeft om uit te slapen als het mijn beurt is om op te staan. Na thee te hebben gezet en we even naar buiten stonden te kijken lande er een vogel op de tuintafel om zich even goed te doen van het brood van gisteren. Mooi, dan zal Lobke zien dat al het brood straks weg is en de vogeltjes best nog wel trek hadden. Alleen bleef het vogeltje zitten en deed verder niets, beetje rondkijken en toen ja hoor een stukje brood in zijn snavel. Gelukkig, maar tot mijn verbazing liet hij ook het brood weer uit zijn snavel vallen om het ook niet meer aan te raken. Dat is raar ...... ze lusten mijn brood niet. Gelukig wel snel een foto kunnen maken als bewijs dat het beestje er wel is geweest.


Misschien had het vogeltje wel meer van me verwacht. Want na de baklucht die gisteren hier uit huis kwam had hij of zij misschien wel iets luxers verwacht dan dit oude verweekte brood. Helaas dan ..want de semlors die we na het vogeltje zijn vertrek hebben gemaakt houden we voor onszelf.


Oke, eerlijk is eerlijk de eerste semlors hebben we al opgegeten. Lekker gezellig met z'n zessen om de tafel. nog even samen voordat de visite binnen komt vallen. Ze waren weer lekker en zo simpel om te maken, als er interesse is hoe je ze maken moet, laat het me maar weten.
Vanochtend viel mijn oog trouwens ook nog op een volger. Yeahhhh ik heb een volger, wat leuk!!! Geke welkom op mijn blog en ik hoop dat je nog vaak even komt lezen en kijken en dat er nou jou nog veel volgers volgen.

Voor iedereen een fijne zondag


2 opmerkingen:

 1. Hoi Willie,
  Ik zag je dat je volger bent geworden op mijn bloggie, welkom!
  Ik heb ook bij jou eens rondgeneust, en wat lijkt het me bijzonder om 4 kinders te hebben in deze uiteenlopende leeftijden!
  Ik ben zelf pas gesteriliseert, en hoop eind april op een goede uitslag bij de nacontrole. Bij mij is het niet meer mogelijk om kinders te krijgen door de reuma, dus dan vind ik het wel zo fijn om dan ook zoveel mogelijk zekerheid te hebben. Gelukkig hebben we 2 prachtige kinders, een meis van 16, een een joch van 11, heerlijk!
  Ik ga je volgen hoor, ik ben alleen niet erg consequent in reageren, maar lees in ieder geval zoveel mogelijk mee!
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, voor ik het vergeet...ik heb absoluut belangstelling voor het zweedse recept voor semlors!
  Ik probeer graag iets nieuws...
  Wil je het recept plaatsen op je blog?
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen