maandag 20 februari 2012

huuuu een award???
Ik, die net komt kijken in blogland krijgt een award. ik kreeg hem van Marieke van het prachtige blog http://bleudelavandou.blogspot.com/. Mijn hartelijke dank daarvoor, superlief dat je hem aan mij hebt doorgegeven.

En nu moet ik dus 7 dingen over mezelf vertellen.....mmm geloof niet dat dat heel makkelijk is hihi

-ik heet dus Willie (die was te makkelijk) mama van 3 meiden en een jongen (ook te makkelijk) en woon op de grens van Brabant en Zeeland, in een heel klein dorpje.
-ik in Zweden heb gewoond en het mooiste souvenier mee naar Nederland heb terug genomen wat ik me maar kon wensen, namelijk onze Lobke.
-ik gek ben op bakken en koken.
-ik heel graag freubel.
-ik het type vergeven maar nooit vergeten ben...je kan heel ver bij me gaan maar als het op is dan is het echt op. Maar dan ben je wel heeeeeeeeeeel ver gegaan.

Jemig, we zitten pas op 5 , nog 2 te gaan..even goed denken.

-ooh...ik heb een bordercollie die ik weiger uittelaten omdat hij eigenlijk mij uitlaat hahaha
-ik helemaal verslaafd ben aan koffie, chocola en ijs...heerlijk

phoe, dat waren er 7, heb er een rode kleur van gekregen.
nu moet ik de award ook nog doorgeven ...tja das moeilijk. Als ik zo lees zijn er een hoop die geen award willen of niet meer willen....Daarom mag iedereen hem nemen. Er zijn heel veel mooie blogs, dus iedereen die hem graag zou willen verdiend hem dan ook...dus lieve mensen bij deze....

Liefs Willie

2 opmerkingen:

  1. Grattis till awarden!! Så bra att du kan svenska det underlättar verkligen:)! Och Tack för hälsningen hos mig, blev så glad! Kikar in hos dig snart igen när jag har lite mer tid (då ska jag google-översätta det du skrivit på Holländska) Ha det så bra! Kramar Maria

    BeantwoordenVerwijderen