maandag 27 februari 2012

lente???

Wat een somber weer was het vandaag, het was helemaal grauw hier. Leek er meer op dat we de herfst in gingen dan dat de lente in aantocht is. Baalde er echt een beetje van, vooral toen ik vanochtend al vroeg naar de apotheek reed. Toen ik tussen de weilanden door naar het andere dorp reed leek het nog erger dan in ons dorp. Er was ook niets te zien van een huppelende haas of een fazanten paar wat wel even snel de weg nog zou oversteken, helemaal niets. Dus eenmaal bij de apotheek geweest vond ik het toch wel een goed plan om bolletjes, bloemen of in ieder geval iets te halen wat het lente gevoel terug zou brengen. Daar rij je dan op maandagochtend door een verlaten dorp waar niets open is haha Gelukkig gaf de supermarkt ruime keus bolletjes. Gelijk alles neergezet en wat met de spullen geschroven. Buiten is het de hele dag somber geweest maar binnen is het weer heerlijk lente!! Al hoop ik dat de zon zich deze week toch nog wel even goed laat zien.
Fijne maandagavond voor iedereen.
Liefs Willie

8 opmerkingen:

 1. Willie....op jouw blog is het in ieder
  geval Lente met een hoofdletter L.
  Prachtige foto's!!!
  Moet zeggen dat het zonnetje hier heeeeeel eventjes heeft geschenen maar dat was ook zo voorbij. Vond het eignelijk best wel 'frisjes' vandaag maar....we gaan de goeie kant op.
  Ook ik wens jou een gezellige maandagavond.
  Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om overal bolletjes neer te zetten!

  Fijne avond! Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja,bij ons is de winter ook weer ingetreden. Met 7 graden in de min en wat sneeuw. Gelukkig zijn hier ook bolletjes te koop. Dus halen we inderdaad de lente maar weer in huis! Leuke foto's!

  Groetjes en een fijne avond verder! Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wat is het dan gelijk gezellig met bolletjes, hier was het ok erg grauw en wind, dus hou maar op!!!
  Misschien deze week iets beter...

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Så fina stilleben du gjort och så härligt med alla vårblommorna!! Ni ligger nog lite närmare våren i Holland än vi i här Sverige, men det blir ljusare och ljusare ute för varje dag. Hopp finns:)Ha det så bra! Kram Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vandaag helaas weer grijs en het zonnetje heeft zich goed verborgen. Het ziet er hier heerlijk licht en lenteachtig uit. Mooie hoekjes in je huis.
  Fijne dag, lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo hebben we binnen in ieder geval een beetje lente, toch?
  Mooie foto's heb je gemaakt,
  groetjes Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heerlijk lentesfeertje bij jou in huis! Je foto's vind ik heel erg mooi.

  Groetjes en een fijne avond,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen