zaterdag 17 maart 2012

Wat is het heerlijk weer geweest deze week en wat hebben we ervan genoten.  Heerlijk in de tuin aan het rommelen. Een flink begin is gemaakt van het onkruid weghalen en onkruid........dat hebben we veel, heel veel. Vooral brandnetels kom ik tegen maar zie ze pas als ik ze al vast heb, ai.......
Het is weer wat opgevrolijkt met viooltjes, gezellig!!!


Toen we van de week in Antwerpen waren , heb ik wat takjes meegenomen waarvan ik eigenlijk niet wist wat het zou worden. Ik had bedacht dat de kleine rode balletjes , besjes zouden worden. Helemaal geen besjes maar schattige kleine rose bloementjes.


Doordat het vandaag wat minder weer is om buiten te zijn met de kinderen zijn we maar eens begonnen om wat paasknutsels te maken. Zolang duurt het niet meer voordat het pasen is.  Een lief eendje en een haasje pronken nu in de kamer in een plantje. Morgen maar weer verder met knutselen. Er staan al grote brooddeeg eieren te wachten om versierd te worden.




Fijne zaterdag

Liefs Willie

7 opmerkingen:

  1. Heerlijk hoor in de tuin werken! En wat een leuke paasknutsels heb je gemaakt!
    Ik ben benieuwd naar de brooddeeg eieren!

    Fijne zondag verder, liefs Juliëtte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel gezellig uit bij je!! Leuk dat je gaat knutselen met de kids, vond ik vroeger ook erg leuk. Ze zijn daar nu helaas te groot voor, dus freubel maar alleen aan tafel, haha. Gezellige zondag toegewenst, groetjes anja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Så fina arrangemang och bilder du gör! Verkligen inspirerande! En sådan där tvättbräda och mjölkkanna (första bilden) har jag också! Ska nog ta en bild från vår tvättstuga en dag. Har tvättmedel i mina mjölkkannor.
    Ha en bra vecka! Kram Maria

    (Ps Jag har varit o hälsat på min bror några gånger i Holland. Han kommer hem till Sverige någon/några gånger per år, så vi träffas oftast här. Han lever tillsammans med en holländska och hon vill inte bo i Sverige)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet het er gezellig uit allemaal! Leuk he om te knutselen met kinderen,
    dat doe ik ook graag.

    Een fijne avond,

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beautiful photos, will definitely follow your blog !! :)
    Have a nice evening !!
    Kram Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. God morgon! Tänkte bara kika in och önska dig en fin dag! Kram Maria

    BeantwoordenVerwijderen