donderdag 1 maart 2012

aan de klus

Ik ben de laatste dagen druk in de weer met kwast en verf. En wat moet er nog veel en wat wil ik nog veel. De keuken is bijna klaar..jaja. Het krijtbord zit op zijn plek, vanmorgen nog het laatste stukje behangen. ben daar niet helemaal tevreden over want het andere stuk is al lang geleden gedaan. Ai, kleurverschil, dus neig nu ook om de latex roller weer te pakken. Maar heb mezelf streng toe gesproken..nee ,Willie, eerst maar eens afmaken. Tijdens het drogen van de keuken kan ik zo moeilijk stil zitten dus ben de gang ook maar in gedoken met mijn kwast en tja...die moet toch ook drogen dus kon het buikkastje er ook nog wel bij haha. Denk dat ik nu wel genoeg hooi op mijn vork heb genomen. Want tussen de bedrijven door heb ik ook ziekenhuis bezoeken en wil toch ook heel erg graag met de kids kletsen en met de kleintjes spelen.
Vandaag toch nog even de kans gezien om wat lekkers te bakken...heerlijk! Lobke zat te knutselen, Linus sliep dus kon mijn gang gaan. Bij de koffie en thee hadden we dus iets lekker, aarbeien erbij , die trouwens nog een beetje hard waren maar ze smaakten aan de kinderen te zien prima.

Nu moe maar voldaan genieten van de donderdagavond.
Liefs Willie

4 opmerkingen:

 1. Hoi Willie,
  Ja, schilderen, behangen je heb het er maar druk mee! Hoe je het doet met je kleintjes. Ik vind het knap hoor!
  Ik moet ook nog zo veel schilderen. Ach, dat komt ook wel weer.
  Ja, die harde aardbeien hebben we hier ook. Ze komen uit spanje. Zijn niet zo lekker als de Nederlands. De Noorse zijn ook heerlijk. Oude rassen altijd goed!

  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om na het schilderen en behangen zo heerlijk na te genieten met al dat lekkers!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, det här med google översättningen går väl sisådär. Men jag har förstått att du målar om i köket (?) och att jordgubbarna var goda men lite hårda:)? Kakorna ser i allfall väldigt goda ut! Trevlig Helg Kram Maria

  (min bror bor i Holland/Haag sedan 20 år, det enda jag har lärt mig av språket är tyvärr bara några svordomar)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk lekkers na drukke bezigheden. Ik hoop dat je de klus nu helemaal geklaard hebt.
  Fijn weekend,

  ps leuke naam Linus, doet me denken aan Kerst met Linus.

  BeantwoordenVerwijderen