maandag 5 maart 2012

leuk en niet leuk

Ik vind o, zo veel dingen leuk. Ik geniet van de kinderen. Hoe de oudste twee hun eigen weg inmiddels gaan. De twee kleintjes die zo lekker met elkaar spelen en ravotten.
Ik vind het leuk om kadootjes te maken, heerlijk te freubelen. Maakt niet uit waarmee, papier, stof of hout het is allemaal leuk. En ik nou eenmaal graag iemand blij met een aardigheidje.Ik vind het leuk om te bakken. Of het nou om een grote taart gaat, cupcakes of een gewone boterkoek of zandkoekjes, ik doe het allemaal even graag. Het gekke is wel dat ik zelf dan weer geen taart lust haha.  Het is gewoon voor mij al lekker om te zien hoe andere zitten te smullen.


Wat vind ik nog meer leuk.....Zweden natuurlijk. En dan vooral mijn stukje Zweden. Waar ik nu zo vaak heimwee naar heb. De rust, de ruimte, de natuur..alles erop en eraan. Ik zal er later nog eens op terug komen, jullie het hoe en waarom vertellen.


Maar er zijn ook dingen die ik echt niet leuk vind. Zoals nu! Ik heb kiespijn , al vanaf zaterdag spookt  het in mijn mond. Vandaag heel stoer de tandarts gebeld of er plek was. Ja, stoer...want als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel de tandarts. Niet dat ik bang ben voor wat er moet gebeuren maar gewoon de tijd die het inbeslag neemt..... je ligt daar maar wat in die stoel te liggen en naar het plafond te staren en dan heb je geluk als je gelijk in die stoel mag gaan zitten want vooraf zit je meestal ook nog een half uur je tijd te verdoen in de wachtkamer. Voor dat je er erg in hebt heb je de hele middag bij de tandarts vertoefd...kan een leuker uitje bedenken.

Dit keer had ik het er wel voor over om daar mijn tijd voor in te leveren. Op de foto was de schade te zien. Een kroon met daaronder een gespleten wortel, echt dwars door het midden, daar kunnen ze niets meer mee die moet eruit. Gelukkig is het de laatste in het rijtje en is het ook niet de boosdoener van de pijn. Dit mag dus nog even wachten.  De kroon ervoor is het, er zit een gat in de wand waarop de kroon bevestigd is. Help!!! die moet er ook uit. Gelukkig kunnen ze daar nog een nieuwe kroon op zetten nadat ze een wortelkanaalbehandeling hebben gedaan.

Morgen mag ik dus weer mijn niet favoriete bezigheid uitvoeren......me vervelen in de tandartsstoel maar wat zal ik blij zijn als eindelijk die stekende, irritante, vermoeiende pijn weg is.

Liefs Willie
10 opmerkingen:

 1. O,jee, dat is allemaal niet zo fijn! Veel sterkte bij de tandarts morgen! Die kronen zijn niet zaligmakend. Bah,die van mij is er ook al uit en de andere is gebarsten. Moet er ook uit.
  Maar ik zit nog niet zo te wachten op weer een gat tussen mijn kiezen!

  Veel liefs! Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh,ik leef met je mee....ben niet zo'n held hoor bij de tandarts, ik heb waarschijnlijk al te vaak in die stoel gezeten! Heel veel succes morgen!
  Lieve groetjes Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Willie,
  Dat je nog overal de tijd vandaan weet te halen met nog 2 kleintjes om je heen....knap zeg !
  Waardeloos die kies en hoop dat je na vanmiddag van alle pijn verlost bent !!
  Lieve groet en sterkte , Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend, kiespijn. Sterkte met de behandeling. Als je van de pijn af bent kun je wel weer lekker genieten van alles waar je zo van houdt. groetjes, Ilona.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat je snel weer genieten kunt van al het moois. Al zal het Zweden dan vanaf afstand moeten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh,ik leef met je mee hoor! ik ben namelijk ook niet zo'n held bij de tandarts.
  Heel veel succes!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice photos. Greetings from Poland ✿ܓ

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heb ook zo'n hekel om naar de tandarts te gaan,maar wens je veel sterkte hoor.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

  شركة المثالية لمكافحة الحشرات
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
  ______________________________________________________________________________________________________________
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة

  BeantwoordenVerwijderen