zaterdag 10 maart 2012

Eerst eens een warm welkom voor de nieuwe volgers. Leuk dat jullie komen kijken in een stukje van mijn leven.
Wat een raar weer was het vandaag en net als ik blij was met de zon dan was er weer een donkere wolk. Gelukkig geen regen, dat mag nog wel even weg blijven. En heb ik nou goed begrepen dat ze voor volgende week 20 graden voorspellen...wowwww das best lekker warm. Moet het eerst nog wel zien gebeuren maar ik geef er groen licht voor, laat maar komen.

Dit jaar willen we het 1 en ander in de tuin doen. Toen we hier kwamen wonen was het een groot slagveld met allemaal gaten, kuilen en hobbels en heel veel rotzooi. De troep hebben we er gelijk wel uitgehaald en ook hebben we het slagveld redelijk egaal gekregen maar nu wordt het dan tijd om wat terrasjes te gaan maken en mooie perkjes.

Eigenlijk was het hele huis een uitgewoond hok. Midden in de kamer, die al niet groot is, stond een haard gemaakt van zwerfkeien, een soort hunnebed maar dan binnen.... of het was de enige hunnebed in dit stukje land en hebben ze ons huis er omheen gebouwd, dat kan ook nog. Heeft heel wat zweetdruppels gekost om dat ding er uit te hakken. En dan de zolder.... help, daar zaten gewoon gaten in het dak zodat de vogels naar binnen konden en er gezellig hun nest konden maken. Ook dat is inmiddels dicht maar met zoveel tegenslag dat we het maar even hebben gelaten voor wat het is.
Rustig aan zijn we het aan het opbouwen en wachten we op het mooie weer om in de tuin aan de slag te kunnen. En dan maar hopen dat we dit jaar weer net zulke mooie rozen hebben als vorig jaar.


Liefs Willie

4 opmerkingen:

 1. Wat kan je een werk hebben aan je huis! Is hier niet anders hoor! Marcel zegt altijd ,dat dit huis getimmerd is door een kromme timmerman! Ha,ha alles is scheef!
  En zo kom je van het een in het ander!
  Maar ik hoop dat je snel weer in je tuintje kan werken! Hier gaat het ook weer warmer worden.
  Laat maar komen die warmte! Heerlijk!

  Fijne zondag! Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat heerlijk om het huis en de tuin helemaal naar je zin te maken!
  Hopenlijk hebben ze gelijk met het weer, laat de warmte maar komen.

  Groetjes en een fijne Zondag,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, laat het mooie weer maar komen, we zijn er aan toe! Ook lekker druk geweest dus, nog even door en straks heerlijk zitten op je nieuwe terras genieten van je tuin. Fijne week en lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo willie,leuk dat je volger bent geworden van mn blog! Na drie eerdere pogingen watte plaatsen bij je hoop ik dat het nu lukt. Ben gelukkig nogal een volhoudend typje, haha.Vind het leuk om te lezen hoe jij met je creativiteit omgaat en wat je allemaal doet. Gezellig hoor, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen