maandag 12 maart 2012

Antwerpen

Vandaag was het dan zover. De afspraak voor Linus in het ziekenhuis in Antwerpen. Omdat we zo vaak in ziekenhuizen komen en daar dan ook lang zitten doen we altijd iets leuks na die tijd om het een beetje van ons af te kunnen schudden. Vandaag ging het wat anders want vandaag was de afspraak pas om 16 uur. Vaak duurt het wel even voor dat je aan de beurd bent en zo'n eerste gesprek neemt ook altijd wat tijd in beslag. Dit keer dus iets leuks van te voren. Ik had al op meerdere sites gelezen over het fort van lillo. Het zit op de weg naar Antwerpen en het weer was er prima voor.
Wat hebben we genoten. Alles was op slot en er was bijna niemand.... we hadden gewoon het rijk alleen. Kijk even mee hoe mooi het daar is.


Op het plein staat deze prachtige kerk, helaas was daar ook de deur van op slot want ik wilde er toch graag even binnen kijken.


En wat een mooi deurbeslag had de kerkdeur, alsof het net opgepoetst was voor onze komst haha


Midden op het plein zit dit standbeeld ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de 1ste en 2de wereldoorlog. 
En door het prachtig lente weertje leken de bloemen net iets mooier te zijn dan ze al zijn.Toch ook kwamen we nog een beetje herfst tegen.


En wie moest er weer pompen? juist, ja Lobke


En wie was er weer aan het slapen? ook juist, Linus


Kortom een leuk dagje België gehad


En tuurlijk hebben we na het ziekenhuisbezoek ook nog iets leuks gedaan. Even bonbons aangehaald die we nu lekker bij de koffie gaan opsnoepen.


Liefs Willie


6 opmerkingen:

 1. Hi Willie,
  Weet niet wat er aan de hand is met jullie zoon, maar dat je vaker de binnenkant van ziekenhuizen ziet klinkt iig niet gunstig en hoop dan ook dat het een tijdelijk iets is en Linus snel opknapt !!Wel fijn dat jullie toch ook nog genoten hebben.
  Lieve groet,Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit was even een leuke afleiding van het bezoek aan het ziekenhuis. Ook niet erg leuk voor zo'n klein manneke.
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef,... een ziekenhuis bezoeken is nooit fijn! Maar daarna lekker iets leuks gaan doen, maakt het alweer een stuk aangenamer!
  Wat een lieve foto's van je kindjes!
  En bij de andere foto's heb ik ook genoten, mooi die kerk!
  Jammer dat de deur op slot zat!

  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n dagje, maakt het ziekenhuis bezoek iets minder. Ik weet niet wat er is met jullie zoon, maar sterkte!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen