donderdag 8 maart 2012

De afgelopen dagen geen eens even de tijd gehad om een logje te maken. Zo druk geweest en nog kwam ik tijd te kort. Helaas heb ik daar vaker last van. Te veel willen  is het... boodschappen doen , met de kinderen rommelen, bakken, koken, ziekenhuis bezoeken, tandarts (ja de pijn is weg yeahhh) lobke naar school brengen, huishouden en de was die nooit eens stopt, weer boodschappen doen en nog een keer boodschappen doen omdat ik de helft weer was vergeten, kringloop in op zoek naar dat ene en ik weet niet precies wat en ik wilde het schilderen nu eens klaar hebben haha..Tjonge, een zakenman heeft het nog niet eens zo druk.
Maar het is me allemaal gelukt. De keuken is klaar, alleen moet de deurkruk er nog in en ik wil nog wat boven mijn gasfornuis, daar ben ik nog druk over aan het nadenken (weer druk). Verder is het helemaal naar mijn zin.
Het buikkastje is ook af en staat op zijn voorlopige plekje. Mezelf kennende zal ik wel snel weer een ander mooi plekje vinden. Voorlopig mag hij dus even in de huiskamer staan dat is dan voor mijn buikkastje promotie want hij stond op de slaapkamer, te wachten dat hij opgefrist zou worden.Zag nu alleen dat de trap ook wel een lik verf kan gebruiken. Alleen zit ik te bedenken hoe ik dat ga doen  met 4 kinderen in huis. Ik dacht eerst dat 1 tree wel en 1 tree niet wel handig zou zijn maar geloof niet dat dat het gaat worden... Denk dat het beter is om het zo maar even te laten , zo erg is het nou ook weer niet.


Het wordt nu dus tijd om de huiskamer aan te vallen met de kwast..Oke, daar ben ik vanmiddag al begonnen om de kleine wandjes in de grondverf te zetten. Maar morgen eerst nog een ziekenhuis bezoek en dan ga ik weekend vieren. Hoop dat het weer een beetje mee wil werken want ik kan wel wat zon gebruiken. Na het weekend gaan we weer verder.

Fijne donderdag verder
Liefs Willie

6 opmerkingen:

 1. Zo, bezige bij! Denk je wel een beetje om je zelf? Het buikkasje is echt leuk! Ik ben blij dat je kiespijn weg is. Bah, wat een vervelende pijn is dat!
  Alvast een heel fijn weekend! Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker druk! Gelukkig is je kiespijn weg! Leuk schoolbord!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie hoekjes in je huis, het gaat goed met de kwast.
  Fijn dat je kiespijn over is.
  Fijn weekend, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Du är verkligen duktig på färg och form! Så fint du får till det överallt! Trevlig Helg! Kram Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen