donderdag 10 mei 2012

we zijn er weer

een val, een dreun en het volgende was pijn en allemaal bloed ................... De eerste blik in de spiegel viel mee maar na een half uur nog eens kijken, leek ik nergens meer op. De linkerkant van mijn gezicht was blauw en helemaal opgezwollen. Wat er nu precies gebeurd is..ik weet het niet,
En zo lag ik dus met een hersenschudding op bed. Absolute rust!!

Absolute rust voor iemand die niet stil kan zitten en dan nog eens 4 kinderen heeft is wel een opgave zeg. helemaal stil zitten/liggen kan ik niet dus heb hier en daar ook nog wat gefreubeld...pasen was toch ook in aantocht en had ideeen genoeg. Er volgde nog een week ziekenhuis opname voor Linus in Antwerpen, hier moeten we nog uitslagen van krijgen en er volgen nog wat onderzoeken. Het lampje lijkt bij de artsen te branden, ze denken te weten waar de apneus vandaan komen...laten ze dit keer op de goeie weg zitten, zodat we er wat mee kunnen.
Nu volgen er voor mij nog onderzoeken. want waardoor ben ik onderuit gegaan en ben ik later nog een paar keer gegaan. Volgende week hebben we een EEG en een MRI scan. We wachten het rustig af zonder er teveel zorgen over te maken.


Intussen staat de naaimachine al weer volop te draaien. Lobke is een jaar ouder geworden en in een jaar tijd wel erg gegroeid. Ons dametje heeft dus echt wel wat leuke kleertjes nodig.





Het begin is er. Er liggen nog heel wat leuke lapjes te wachten waar ik nog wel even mee uit de voeten kan .

Vanaf nu gaan we weer bloggen  maar voor nu weer de rust even nemen, tijd om naar bed te gaan.

voor iedereen weltrusten

liefs Willie